СД Чародеец

Home


За нас

Уважаеми гости, приятели и клиенти,
Добре дошли в страницата на Чародеец!

    СД "Чародеец - художествена металопластика" е създадено през 1991 г. с цел да възроди и популяризира традиционния за България занаят Ковано желязо.
    Учредители са Цецка Александрова и Любомир Иванов - Попстамболийски, членове на Задругата на майсторите на народни художествени занаяти.
Учредители
    През 1992 г. със самостоятелна изложба Дружеството започва активната си дейност.
    Артикулите, които произвеждаме и предлагаме на нашите клиенти, са за довършителни работи в строителството и за обзавеждане.
    Фирмата ежегодно участва в специализирани изложения у нас и в чужбина, а по време на изложението Архитектура, Строителство, Обзавеждане "Стройко 2000" в НДК можете да ни откриете на щанд 534.


    Ние, основателите на Чародеец, както и целият екип влагаме талант, въображение и професионализъм в създаването на моделите, които съчетават вкуса ни към традицията с респекта към съвременните художествени ценности.

    Каним Ви да посетите офиса на фирмата, където ще видите мостри на балконски и стълбищни парапети, решетки, маси; други предмети за обзавеждане, много сувенири, както и богат каталожен фонд от снимков материал.


Благодарим Ви за посещението!